Hitsaus- ja asennuspalvelut – YTT-Konepaja Oy Oulussa

Yhteystiedot

Tarjoamme hitsauspalveluita konepajaolosuhteissa sekä asennustyömailla. Asennuksia teemme työkohteiden runkorakenteisiin sekä itse rakennuksiin.

Toimimme jo yli 20 vuoden kokemuksella Oulusta käsin. Iso osa toiminnastamme keskittyy Pohjois-Suomen alueelle, mutta voimme toimittaa hitsattuja tuotteita koko maahan ja tehdä asennuksia ympäri Suomen. Nykyaikainen kalustomme sekä jatkuvasti kehittyvät toimintatapamme mahdollistavat alan korkealaatuisimmat tuotteet ja palvelut. Tehokkaan toimintamme lisäksi saat meiltä aina kilpailukykyisen tarjouksen.

Hitsauspalvelut

Hitsauspalvelumme täyttävät kaikkien sertifioitujen toimintajärjestelmien vaatimukset. Sertifioidut toimintajärjestelmät takaavat tuotteiden laadun.

Laatuohjeistuksemme mukaan kaikki hitsaukseen osallistuvat henkilöt on pätevöitetty SFS-EN 9606-1 -standardin mukaisesti.

Tarjoamme hitsauspalveluita seuraaville prosesseille konepajaolosuhteissa ja asennustyömailla:

  • MIG / MAG, prosessit 131, 135, 136, 138
  • puikkohitaus, prosessi 111.
Yrityksellämme on menetelmäkokeisiin (WPQR) perustuvia hitsausohjeita (WPS).

Asennuspalvelut

Tarjoamme korjaus- ja asennuspalveluja työkohteiden runkorakenteisiin samoin kuin itse rakennuksiin. Yrityksellämme on FISE:n teräsrakenteiden asennus- ja valmistuspätevyydet. Suoritamme myös huolto- ja kunnossapitotehtäviä.

Kun asennuspalvelut tehdään uudenaikaisella kalustolla, jota operoivat alan pätevät ammattilaiset, voit itse ottaa rennosti ja luottaa siihen, että asennukset tehdään suunnittelusta aina viimeiseen silaukseen asti oikein. Kokemuksemme mahdollistaa myös mahdollisimman ripeät asennukset. Toimimme kuitenkin aina niin, ettei laadusta ja turvallisuudesta jouduta tinkimään.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous

Kun tarvitset hitsaus- tai asennuspalveluita tai näiden yhdistelmän, ota meihin yhteyttä. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.