Teräsurakoitsija YTT-Konepaja Oy – Laadukkaat teräsrakenteet Oulusta

Yhteystiedot

Valmistamamme tuotteet vaihtelevat vakioteräsrakenteista asiakkaan omiin rakenneratkaisuihin. Valtaosa toimituksistamme on teollisuus- ja liikerakennusten teräsrunkojen suunnittelu- ja toimituskokonaisuuksia. Toimitustemme koko on yleensä luokkaa 40–600 tonnia. Asiakkaamme tilaavat meiltä yhä enemmän kokonaisvaltaisia teräsrakenneratkaisuja.


Toimitamme lisäksi yksittäiset teräskappaleet, -pilarit ja -palkit asiakkaiden monenlaisiin tarpeisiin. Kysy meiltä myös pienempiä toimituksia.
Palvelemme asiakkaitamme aina yhtä varmasti ja luotettavasti sekä aikatauluissa pysyen, riippumatta toimituksen koosta.

Toimipisteemme sijaitsee Oulussa, josta toimitamme teräsrakenteita ympäri Pohjois-Suomea. Kuljetuksemme onnistuvat myös pidemmälle, kattaen koko Suomen alueen.

Suurien teräsrakenteiden kokoonpano ja pintakäsittely ovat meidän jokapäiväistä toimintaamme. Tuotantotilamme koko mahdollistaa suurienkin tuotteiden käsittelyn. Valmistamme korkealaatuiset runko- sekä teräsrakenteet ammattitaidolla, asiakkaidemme tarpeiden ja alan laatustandardien mukaisesti. Teräksen edut ja luova muotoilu yhdistyvät käsissämme saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Kokonaisvaltaiset teräsrakenneprojektit

Toteutamme teräsrakenneprojekteja kokonaisvaltaisesti. Projektit voivat pitää sisällään teräsrakenteiden suunnittelun, valmistuksen, pintakäsittelyn sekä asennuksen. Ratkaisumme sopivat muun muassa teollisuus-, tuotanto-, liike-, toimisto-, asuin-, varasto- ja urheilurakennusten tai vaikkapa huvipuistojen teräsrakennekokonaisuuksiin, mutta myös esimerkiksi julkisivujen täydennyksiin.

Teräsrunkorakenteita käytetään erityisesti vaativissa ja ainutlaatuisissa rakennuskohteissa, joiden rakenteissa tarvitaan luovia ratkaisuja. Teräsrunkorakenteiden hyötynä on pitkäikäisyys, muuntojoustavuus sekä kierrätettävyys. Ne tarjoavat vertaansa vailla olevan kantokapasiteetin kaikkein painavimmille rakennuselementeille.

Ota yhteyttä tilataksesi laadukkaat teräsrakenteet

Valitse YTT-Konepaja, kun tarvitset korkealaatuisia teräsrakenteita. Yli 25 vuoden teräsurakointikokemuksen ansiosta pystymme toimittamaan huippulaatua kilpailukykyiseen hintaan, aina varmasti ja turvallisesti. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!