Teräsrakenteiden pintakäsittelyt Oulussa

Yhteystiedot

YTT-Konepaja toteuttaa erilaisten teräsrakenteiden pintakäsittelyt vankalla ammattitaidolla ja kokemuksen tuomalla varmuudella. Laadukas pintakäsittely varmistaa teräsrakenteiden kestävyyden vaativissakin olosuhteissa. Olemme pintakäsitelleet erilaisia teräsrakenteita asiakkaidemme tarpeisiin jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Tarjoamme monipuoliset pintakäsittelypalvelut Oulusta käsin koko Suomen alueelle.

Pintakäsittelyt alan asiantuntijalta

Teräsrakenteiden pintakäsittely on tarkkuutta edellyttävä työ, joka vaatii onnistuakseen ammattitaitoisen tekijän. Onnistunut ja tehokkaasti korroosiolta suojaava pintakäsittely alkaa jo teräsrakenteen ja sen käsittelyn suunnittelusta. Suunnittelussa on huomioitava monta eri tekijää, kuten pintakäsittelyn ajankohta, paikka ja kesto, huoltomaalausmahdollisuudet sekä asennustapa. 


Me YTT-Konepajalla olemme suorittaneet teräsrakenteiden pintakäsittelyitä erinomaisin ja pitkäkestoisin tuloksin vuosien ajan. Kokemus monenlaisista, myös erityisen haastavista kohteista on luonut valmiuden kaikenlaisten pintakäsittelyiden ensiluokkaiseen toteuttamiseen.

Suihkupuhdistus

Teräsrakenne on puhdistettava asiaankuuluvalla menetelmällä ennen maalaamista. Huomioimme ammattitaidolla maalattavien pintojen erilaiset käyttötarkoitukset ja valitsemme tarkoituksenmukaiset puhdistusmenetelmät.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia pintakäsittelymenetelmiä. Teemme muun muassa teräsrae-, OKTO-puhalluskuona-, luonnonhiekka- ja kvartsihiekkapuhdistustöitä.

Maalaus

Suurimman maalattavan kappaleen koko voi olla jopa 4,5 m x 4,5 m x 30 m. 

Pintakäsittelemme, kuntotarkastamme ja ylläpitokorjaamme kohteet. Monipuolinen ja laadukas pintakäsittelylinjamme kykenee suorittamaan useita eri maalausjärjestelmiä asiakkaan tarpeen mukaan.

Ympäristöjärjestelmä

Pintakäsittelyosastomme käsittää 50 metriä pitkän teräsraepuhallus- ja maalauslinjan. Teräspuhalluslinjamme hiekkaa kierrätetään laitteiston avulla. Puhallushiekan kierrättäminen tukee ympäristöjärjestelmäämme vähentämällä merkittävästi pintakäsittelyosastomme hiilijalanjälkeä.

Erikoiskohteet

Olemme monipuolinen osaaja, joka tarttuu mielellään myös erikoisempiin tehtäviin. Esimerkkejä osaamisemme monipuolisuudesta ovat muun muassa voimalaitosten patoluukkujen huolto- ja pintakäsittelytyöt. Vaatimustaso näissä kohteissa on korkea erityisen pitkien huoltovälien vuoksi. Samoin Suomen Väylävirastolle tekemämme Perämeren laivaväylien väylämerkkien ylläpitohuollot korjauksineen, pintakäsittelyineen ja kuljetuksineen ovat erikoisimpia työkohteitamme. 


Käänny siis rohkeasti puoleemme myös erikoisemmissa tehtävissä, niin katsotaan, voimmeko auttaa myös sinua!