Helppoutta projektitoimituksilla – YTT-Konepaja Oy Oulussa

Yhteystiedot

Projektitoimitusten tarkoitus on tuottaa asiakkaalle kaiken kattava palvelu, joka luo helpon ja mukavan asiakaskokemuksen. Meiltä saat kaiken kätevästi saman katon alta, avaimet käteen -palveluna. 

Konepajamme sijaitsee Oulussa. Osa tehtävistä suoritetaan konepajallamme ja osa asiakkaan toimipisteessä. Isoissa ja haastavissa projekteissa, joissa ulkoistamme yhden tai useamman osan palvelua yhteistyökumppaneillemme, huolehdimme kaikesta asiakkaan puolesta ja toimimme raportoivana linkkinä.

Projektitöiden tyypillistä sisältöä

Yli 25 vuoden toiminnan aikana, laajennuttuamme laajamittaisten projektitoimitusten tekijäksi, olemme saaneet olla mukana mitä erilaisemmissa projekteissa. Tässä muutamia sisältöjä tyypillisimmistä hankkeista:

  • uudisrakenteiden valmistus ja asennus
  • purkutyöt
  • uudelleen asennukset
  • telineet
  • kuorielementtiasennukset ja pellitykset
  • rakennustyömaan velvoitteet, esim. perehdytykset
  • veronumeroseurannat
  • TR-mittaukset, työmaakokoukset, suunnitelmat, tulityöluvat jne
  • rakennustyöt, huopatyöt, asfaltoinnit jne.
Kokonaisprojektitoimituksissa pyrimme aina mukautumaan asiakkaidemme tarpeisiin ja tarjoamaan parhaan mahdollisen kokonaisuuden. 

Tehtävien samanaikainen moniajo

Hyvin koulutetun henkilöstön ja pitkäjänteisen kehittämisen tuloksena, sekä viimeiseen asti suunniteltujen toimitilojen ansiosta meidän on mahdollista työskennellä tehokkaasti ja turvallisesti monien samanaikaisesti tapahtuvien tehtävien parissa, niin tuotantolaitoksella kuin asennuskohteessa. Pystymme lomittamaan tuotteiden valmistukset konepajalla ja synkronoimaan toimitukset asennuskohteeseen tehokkaasti projektitoimituksissamme. Tästä on etua asiakkaalle, kun toimitukset työmaalle tapahtuvat määrävälein. Myös mahdolliset lisäykset ja muutokset saadaan hallittua helpommin, kun toimitaan ilman välikäsiä ja projekti hoidetaan "saman katon alta".

Esimerkki tuotannon käynninaikaisesta asennuskohteesta:

Tehtaan prosessikuljetusten välissä tiimit työskentelevät normaalisti eri tehtävissä, kuten rakenteiden purkamisessa ja uusien rakenteiden pystyttämisessä. He poistuvat tarvittavana aikana tuotannon edestä. Kun tuotanto suorittaa omia tehtäviään, tiimit siirtyvät tarvittaessa  toisiin tehtäviin siksi aikaa, kunnes tuotanto antaa luvan jatkaa. 

Pyrimme lomittamaan työt ja työskentelemään tehokkaasti, silti turvallisuutta ja työmukavuutta vaarantamatta. Oikein tehdystä ja tehokkaasta työskentelyn lomittamisesta hyötyvät kaikki.

Ota rohkeasti yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä, olipa tarpeesi kuinka haastava tahansa. 

YTT-Konepaja Oulussa on enemmän, kuin pelkkä konepaja. Meillä teräs, puu ja betoni yhdistyvät saumattomasti kokonaisprojektitoimituksissa. 

Tavoitat meidät joko puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.