Referenssit – YTT-Konepaja Oulusta

Yhteystiedot

Tällä sivulla voit tutustua muutamiin tekemiimme töihin. Meillä on yli kahden vuosikymmenen kokemus erityyppisistä töistä teräsalalla niin valmistuksen kuin asennuksien osalta.

SSAB:n tehtaan mikserihalli, Raahe

Suoritimme haastavan projektin SSAB Raahen tehtaalla. Koko projekti suoritettiin tiiviissä yhteistyössä sulan terästuotannon ollessa käynnissä. Projektin konepajavalmistus oli tavanomaista toimintaamme, mutta asennuskohde asetti korkeat vaatimukset työlle, minkä voimme ylpeästi kertoa vastanneen tilaajan odotuksia kiitettävästi. 

Asennuskohteen vaativuus edellytti hyvin tiiviistä tiedottamista ja yhteistyötä usean eri tahon ja osaston välillä. Työturvallisuuden takaaminen oli meillä ensiluokkaisen tärkeää läpi projektin. Kiitämme SSAB:tä luottamuksesta saadessamme toteuttaa projektin.

Projektin sisältö: Pääurakoitsijavelvoitteet, vanhojen rakenteiden purkutyöt, väliaikaistuennat ja rungon jäykistykset, uusien teräsrakenteiden valmistus ja asennus, vanhojen teräsrakenteiden uudelleen asennus, seinien pellitystyöt, telineet, timanttisahaukset, nostot ja nostojen suunnittelu.

VR, Oulu

YTT-Konepaja toimitti yli 500 tonnia teräsrakenteita VR:n Oulun toimipisteen junien huoltohalliin. Asensimme muun muassa portaita, kaiteita ja yli tuhat ratapilaria tukemaan junien kiskoja huoltohallissa.

Rautaruukki, Raahe

Asensimme putkisillan Raahen Rautaruukille. Nostotyön suoritimme yhteistyössä Helaakosken kanssa.

Telatek, Taivalkoski

Valmistimme, toimitimme ja asensimme teräsrakenteet Taivalkosken Telatekin tuotantohallin laajennusosaan.

Oulun yliopisto, arkkitehtiosasto

Valmistimme ja asensimme Oulun yliopiston uuteen arkkitehtiosastoon Agoran palosuojamaalatut, kantavat teräsrakenteet. Työ sisälsi myös muita täydentäviä terästuotteita, kuten siirtoseinien tukirakenteet ja sisääntulokatoksen teräsrakenteet. Lisäksi työ sisälsi kantavan profiilipellin asennukset. Lue lisää linkin takaa. Tumman harmaat teräkset ovat meidän asentamiamme.

Linnanmaan kampus
Teräsrakenne Oulu

Nallisport Oulu, Padel-halli

Valmistimme ja asensimme keväällä 2018 Oulun Nallisportille Padel-hallin laajennuksen teräsrakenteet. Toimitus sisälsi konepajasuunnittelun, teräspilarit, palkit, tukiteräkset ja WQ-palkit. Työmaan ja konepajan tiiviillä yhteistyöllä ja viestinnällä valmistui useita ratkaisuja, joista hyötyivät niin työmaan henkilöstö kuin muut toimijat. 

Toimitukseen sisältyi myös haastava palosuojapintakäsittely, jonka pystyimme tarjoamaan ”saman katon alta”. Tällä tavalla pystyimme jälleen kerran tarjoamaan asiakkaalle kaiken tarvittavan yhtenä kokonaisuutena.

Oulun kaupunki, Pohjankartanon koulu

Olemme toimittaneet Pohjankartanon koululle sen peruskorjauksen aikana useita IV-konehuoneita. Toimitukset sisälsivät teräsrungon valmistuksen ja asennuksen sekä sandwich-kuorielementin ja kantavan profiilipellin asennuksen. 

Aina kun on mahdollista, teemme esikokoonpanon konepajalla ja asennamme isompina kokonaisuuksina.

Liikerakennus Oulun Talvikankaalla

Valmistimme ja asensimme Oulun Talvikankaalle rakennettavaan liikerakennukseen teräspalkit ja -pilarit. Teräspalkeille suoritettiin lisäksi vaativa palosuojamaalaus. Toimitettava teräsmäärä oli noin 72 tonnia.

Iin Haminan koulu

Valmistimme ja asensimme Iin Haminan koululle lasipyramidin rungon. Yhteistyössä pääurakoitsijan ja lasitoimittajan kanssa saimme hyvän kokonaisuuden, jossa lasiasentaja teki esiasennuksia konepajallamme ennen rungon nostoa asennuskohteessa. 

Teräsrunko esikasattiin konepajalla ennen pintakäsittelyä, ja pintakäsittelyn jälkeen lasitoimittaja teki esiasennukset. Tämän jälkeen runko kuljetettiin erikoiskuljetuksena kohteeseen asennusta varten.

Eastman-hoitotasot Oulu

Eastman-hoitotasot

Olemme toimittaneet Ouluun Laanilan teollisuuspuistoon monille yrityksille useita terästuotteita yrityksemme toiminta-ajan aikana. Toimitukset ovat vaihdelleet aina pienistä hoitotasoista suurempiin teräsrakennekokonaisuuksiin. Toimintaprosessin aikana tehdyt toimitukset ovat meille arkipäivää.

Linnanmäki, Helsinki

Oulun energia

Oulun Energia, Toppilan voimalaitos

Oulun Baari

Oulun Baari, Maikkulan pesuhalli

Merimerkit

Merimerkit

Vesivoimalaitos, Pahkakoski

Hiekkapuhalsimme ja suoritimme vaativan pintakäsittelyn Pahkakoskella sijaitsevan vesivoimalaitoksen patoluukuille. Työn haastavuudesta kertoo se, että patoluukkujen huoltoväli on noin viisikymmentä vuotta.